2014-07-07

Vi fick precis det vi behövde!

Sammankomsten är redan över. Den var som vanligt fantastiskt och fylld med  mat i rätt tid. Nu ska vi blicka framåt och se oss själva i den nya världen. Tänka på det ofta och göra det verkligt för oss. Verkligen uppmuntrande! Som jag längtar!! Vi fick också många gåvor som vi kan njuta av hemma!

Bilden visar de 71 nya bröder och systrar som döptes.

P.g.a tillökning i veckan kunde några inte komma men Jack och Noa var duktiga och hängde med på egen hand. Dem är ju trots allt storebröder :)

På fredagen var det vår bröllopsdag och den firade vi på tu man hand på italiensk restaurang.

Det var ju inte dumt att få en sån fin start på denna 10-åriga bröllopsdag och att få vara bland vänner och få ett så fint andligt program serverat.

Avslutningen på dagen var ju inte heller så dum. Skönt att kunna sitta ute och njuta länge av god mat och fint sällskap.

Vädret var förresten kanon alla dagarna! Tänk att vi har fått en sådan varm sommar här i Sverige!

Tiden gick alltför fort och bland över 10 000 är det inte lätt att hitta gamla vänner men några hann vi träffa och det är alltid en höjdpunkt. Malmö Arena svalde lätt detta stora antal och jag tycker det är häftigt hur bra samarbetet funkar mellan arenan och samordningskommittén men också hur alla ca 10 500 sköter sig. I och för sig är det självklart för mig och många andra.
Men det blir så väldigt uppenbart för alla när vi samlas i så stora skaror. Ett gott vittnesbörd helt klart!

Det finns mycket att säga om helgen men vi sammanfattar med att säga att det var den bästa sammankomsten hittills. Som vanligt :) Anledningen är att vi alltid får det vi behöver just nu.


På söndagen var vi ute på restaurang med några vänner från Växjö. Mycket trevligt och mycket god mat. Italienskt igen :) Tror det får bli en tur till Italien igen...

Vi avslutade med glass från Yogiboost! Mums!

                     Over and out!


(fler bilder, eller andra bilder kanske kommer längre fram. lite hastigt bloggande så här på semestern)

Copyright Marielle gäller på alla bilderna!
 

2014-07-04

❤10 år som ett!❤

10 år går fort. Vi har bott i lägenhet mitt i city, bostadsrättshus med trädgård och nu tillbaka till lägenhet i stan. Allt detta i Växjö i och för sig. Vi har världens bästa katt sen 1,5 år tillbaka. Vänner, familj och en härlig församling. Trots dålig hälsa kan man väl säga att vi har det rätt bra ändå. Tänk så mycket har vi upplevt tillsammans. Olika resor vi gjort tillsammans runt om i världen och vänner vi fått på vägen. Vi hoppas på fler äventyr :)


Man blir påmind om sånt när man sitter på en uteservering i Lund och äter god mat och pratar om allt man upplevt under dessa 10 år som ett. Det är roligt att prata om och en viktig del i livet. Tiden går fort och man behöver stanna upp och se tillbaka på det som varit ibland.
 



En anledning till att jag älskar att fotografera är att man bevarar minnen på ett helt annat sett.

Helt ärligt så är mycket av det som inte finns på bilder tyvärr bortglömt. Mycket kommer man så klart ihåg ändå. Men bilder, det förgyller verkligen minnena.

Har inte tillgång till gamla bilder just nu men kanske delar med mig någon gång :) 

Men från kvällen den 4:e juli 2014 har jag bilder :) här kommer dem!

Här ser ni min älskling på bilden till vänster!

Sen är det mest bilder på den fantastiskt goda maten.



            2004-07-04
                   
            2014-07-04

 

Vi smygfirade även denna dag hemma några dagar innan. Det blev en mysig middag i hemmet. Något vi båda gillar! Jonathan fick whiskey glas av mig och jag fick en alldeles underbar digital fotoram så jag kan samla alla mina favoritbilder. Perfekt till mig verkligen :) 


2014-07-01

FASTER IGEN!

❤ ❤ ❤ 

Ja det är klart att denna dagen måste förevigas här! 

Idag föddes mitt 7:e brorsbarn! Alltid lika roligt hur många jag än får! 6 härliga grabbar och en söt liten tjej. Idag var det en liten (56 cm lång!) pojke som tittade ut :) Syskonen får vi rå om lite extra i helgen men minstingen får vänta några veckor innan vi ses. Vi hoppas det blir snart!! 

Puss och kram från faster! 

❤ ❤ ❤

Nästan frisk, städning på G och snart semester!

Ja det där med luftrörskatarr är ganska långvarigt. 4-5 veckor…nej 6-8 veckor…eller förresten hostan kan hålla i ännu längre… Jo tack jag har märkt det. Hoppas bara att jag inte får så många hosta-så-jag-tappar-andan-attacker i helgen. Det blir lite dumt när man sitter bland 10 000 människor och lyssnar på fina tal.

Jag är så gott som återställd (förutom hostattacker och minus energi) till mitt vanliga hälsotillstånd (noll energi, värk (!) och en hel massa annat). Vilket inte är så bra. Men det känns skönt att vara mer normal än under den värsta sjuk-perioden som varit nu i vår. Men nu är det tydligen sommar. Och snart SEMESTER! Woohoo! Fast våren var nog varmare. Hoppas det vänder igen…

Naglarna är målade, väskan håller på att packas (min stora fasa), att-göra-listan bockas av, stressen är tydligare än någonsin och här sitter jag och bloggar. Varför undrar någon?

Jo, för jag är perfektionist. Tyvärr orkar jag inte hålla min egna standard på saker och ting. Men nu gör jag ett litet ryck för att städa upp i bloggen inför semestern. Jag kan ju inte bara börja blogga som om ingenting har hänt den senaste månaden ;) Nej det går inte. Någon ordning och reda måste det vara.

Förhoppningsvis följer det lite sammanfattande blogginlägg under kvällen så att jag sen kan blogga som en tok från mobilen under juli. Man vill ju inte glömma något spännande som kanske kommer att hända :)

Först ut, sammankomst OCH 10-årig bröllopsdag! Men mer om det i helgen :) Först har vi ju juni månad att sammanfatta :)

Over and…no wait…to be continued!

Bjuder på ännu en vacker solnedgång från balkongen!