2013-11-16

A place to call home! ...or two!

Vi är mitt uppe i flytt nu och spenderar dagarna bland flyttlådor och högar med saker att rensa. Vi är helt slut!

Slita av håret? Jo, tanken har slagit mig. Fast jag gillar mitt hår. Jag klippte mig i och för sig för några veckor sen. Kände för en förändring som jag brukar göra på hösten. Men tyvärr ångrar jag mig. Det går att fixa till så att även jag gillar det. Men det är just det med att fixa till håret... Jag gillar inte att man ALLTID måste fixa till det. Det är så skönt att bara duscha och sen dra fingrarna genom håret så är det klart. Speciellt nu när man har så mycket annat att göra. Vem orkar slänga i hårprodukter, föna och platta håret varje dag?!?! Inte jag...

Hur som helst, håret är kortare, luggen hänger i pannan och hösten är här. Och vi ska FLYTTA!

Kan knappt fatta att vi på några veckor sålde huset, skrev på papper
på en lägenhet och var i full fart med att rensa ut i förråden. Vi har pratat länge om att göra detta men det har inte blivit av. Helt plötsligt så gick allt i rasande fart och nu har vi alltså påbörjat vår resa tillbaka till stan igen.

2004 när vi var nygifta bodde vi faktiskt mitt i centrum. Det kändes bra i något år men sen blev det alldeles för livat och en gräsmatta lockade. Nu är det ett enklare liv och närhet till stan som lockar. Men inte mitt i smeten igen. Vi håller oss lite på kanten :) men med utsikt över stadens ljus och promenadavstånd till stadens kärna. Vårt nya äventyr kan börja!

Vi lämnar alla barnfamiljer, millimeter perfekta gräsmattor och moderna villor för en lägenhet på tredje våningen med balkong.

Kommer jag sakna vårt hus? Självklart. Det har varit vårt hem i över 6 år. Det är hemma... Men vart vi än bor finns ju kärnan i hemmet. Jonathan, Chilli och jag. Och soffan och bioanläggningen :) Jag kommer sakna trädgården och altanan, men inte att sköta allt. Jag kommer sakna hästarna och fåren och den vackra naturen. Men jag är redo för nya fotomöjligheter i form av gamla hus, kullerstens klädda gator och grönskande alléer.

Jag är redo för något nytt!

Någon som inte alls har något emot att bo i ett hav av lådor är Chilli. Hon fullkomligt älskar det och kommer skuttande när man ska vika upp en ny låda. Hon sover gärna i någon bananlåda under dagen och älskar att busa runt bland alla prasslande papper. Hon charmar oss med alla söta upptåg och det gör det lite lättare att flytta. För jobbigt är det. Slut är vi. Och något övermäktigt känns det emellanåt. Men snart är det jobbigaste över och då kan vi alla slå oss till ro i ett nytt boende som vi snart kan kalla hemma!Over and out!

1 kommentar:

Amita sa...

Blir helt säkert jättebra med ert nya hem.