2011-06-20

Nyckeltricket!

En intensiv men härlig vecka har passerat. Brorsorna (Józsi & Robert) och gänget (Henrik & Shamim) kom i onsdags och sen dess har det varit full rulle! Efter en härlig dag i tjänsten och ett möte på jobbet så kom Växjögänget och fyllde hus och trädgård med mat och skratt. (just nu ekar det tomt...) Det blev underbar grillkväll med inslag av "knottkubb" och longboard lektioner. En del (läs jag) lyckas mindre bra, andra lyckas något bättre. Men till mitt försvar så hade jag fullt upp att underhålla knotten/myggen och att göra mitt avancerade skateboard trick. Helkul med longboard faktiskt och jag tror att alla i gänget blev sugna inklusive denna tjejen! 

Kubb är ett av mina favoritspel under sommaren. Och det går ut på att slå ner träpjäser på andra sidan planen genom att kasta träpinnar. Den som först får ner kubbarna på andra sidan ska då slå ner kungen som står i mitten. Men motståndarlaget ska ju göra samma. Och det brukar bli ganska spännande med skiftande ledning. Denna gången ledde andra laget stort, men vårt lag kom tillbaka starkt och vann faktiskt en fin seger! Tack för god match! ;) Dock var knotten och myggen framme och förstörde lite. Jag är ganska sönderbiten nu. Men kul hade vi ändå! 

Trots vinnarblick och lag foto så vann dem inte. Synd tycker, inte jag.... ;)

Torsdagen blev lite mer stillsam med studie på ängen och cocktails i vardagsrummet hos Carro. Mysigt! Eller stillsamt och stillsamt... Någon (läs förvirrad brorsa) tappade bort bilnycklarna, när vi lagom sömniga var redo att åka hem. Vi fick genast vakna till och vända uppochner på lägenheten. Men utan resultat. Eftersom vi varit på ängen innan blev det sedan skallgång i mörkret, men upplyst av alla smartphones. Och jag vet inte om vi letade mest eller jämförde vem som hade bäst belysning på telefonen mest. Det var i alla fall en väldigt rolig syn med alla personer som gick nerböjda med sina lysande telefoner, utspridda på en liten sluttande äng. Detta pågår en lång stund, men plötsligt händer det!! 

Vi hittar det som vi så febrilt har letat efter!! Nycklarna! 

Där ligger dem! I väskan...

Snilleblixten kom från mig (givetvis!). Även om jag var stensäker på att ingen gett mig nycklarna, så tyckte jag att vi kunde kolla i min väska. Man vet ju aldrig. Och där låg dem. Hur dem hamnade där vet ingen. Och vi kommer aldrig få veta det. Men vi kunde i alla fall komma hem och fick till slut sova!


Anna & Ida
Fredagkvällen spenderades hos Anna med trevliga vänner. Supergod chili con carne som Henrik och Anna lagat! Serverades med hembakat bröd. Receptet var något Anna brukar använda, men idag var det Shamim som fick baka. Bra gjort hela gänget! Mmm! Så gott! Perfekt inledning på helgen som fortsätter lika bra. Longboardgänget var framme igen men denna gången höll jag mig undan ;) kanske bäst så...Ryggbiff med fräst svamp och gorgonzolasås
Efter ett fantastiskt specialmöte på lördagen så blir det restaurang Venezia med vänner. Dem har supergoda pizzor där. En favorit är Barletta. Skulle tagit den, men satsade på ryggbiff med gorgonzolasås. Väldigt goda smaker, men köttet var segt. Tråkigt för det priset. Men, jag blev nöjd ändå. Jonathan tog en Barletta och jag fick lite av den. Så jag åt ju faktiskt två goda rätter :) Avslutade med filmkväll (Inception och A-Team) hos oss. Riktigt mysigt! Så mysigt att det blev två stycken och klockan blev så mycket som... Nej, men det avslöjar vi inte... Mamma kanske läser detta ;)

Sorgligt när det var dags för hejdå på söndag morgon... Fällde några tårar...saknar! Men jag hoppas vi kan ses lite mer nu när det är sommar. Har känts tomt hela dagen. Men J och jag har haft det lugnt och skönt!!!

Over and out!

Växjögänget gjorde en video till Jonnas bröllop. Christian är hjärnan bakom videon och John är hjärnan bakom låten. Bra jobbat! Ja och så har vi ju alla snygga tjejerna i filmen också - bra jobbat ni också!!!8 kommentarer:

Danica sa...

Vilken underbart bra video. riktigt proffsigt!!

Marielle sa...

Ja, verkligen!! Dem är väldigt duktiga!! :)

Jonathan sa...

Det var en GRYMT rolig vecka! Tack alla som var med!
Detta måste vi göra igen :)

Marielle sa...

Jag håller med älskling!!! :)

Anna sa...

Ja de var verkligen en trevlig vecka! :)Filmkvällen som avslutades kl (....) fick mig att känna mig som en tonåring igen :P Mkt trevligt!
Måste dock korrigera en sak. De var inte Henke o Carro som lagade chilin, det var jag och Henke. Carro var ute med grabbarna och åkte longboard! :) Rätt ska va rätt! ;)

Marielle sa...

Haha..ja visst kände man så...men kanske inte dagen efter... ;)

Aha...jag hade på känn att jag fick det där om bakfoten. Det var ju hos dig vi var ;) ska genast ändra detta. Rätt personer ska få credit för den supergoda maten!!! Det var verkligen gott :) och mysigt

Marielle sa...

Sådär - lite korrigeringar gjorda.

Och Anna jag ska skicka lite bilder när jag får tid... ;)

Anna sa...

:)haha ja de kan bli så ibland! Jag tackar!:) och jag ser fram emot bilderna!! :)Var slarvig nog att inte ta en enda bild den veckan så de ska bli spännande!