2014-07-01

Nästan frisk, städning på G och snart semester!

Ja det där med luftrörskatarr är ganska långvarigt. 4-5 veckor…nej 6-8 veckor…eller förresten hostan kan hålla i ännu längre… Jo tack jag har märkt det. Hoppas bara att jag inte får så många hosta-så-jag-tappar-andan-attacker i helgen. Det blir lite dumt när man sitter bland 10 000 människor och lyssnar på fina tal.

Jag är så gott som återställd (förutom hostattacker och minus energi) till mitt vanliga hälsotillstånd (noll energi, värk (!) och en hel massa annat). Vilket inte är så bra. Men det känns skönt att vara mer normal än under den värsta sjuk-perioden som varit nu i vår. Men nu är det tydligen sommar. Och snart SEMESTER! Woohoo! Fast våren var nog varmare. Hoppas det vänder igen…

Naglarna är målade, väskan håller på att packas (min stora fasa), att-göra-listan bockas av, stressen är tydligare än någonsin och här sitter jag och bloggar. Varför undrar någon?

Jo, för jag är perfektionist. Tyvärr orkar jag inte hålla min egna standard på saker och ting. Men nu gör jag ett litet ryck för att städa upp i bloggen inför semestern. Jag kan ju inte bara börja blogga som om ingenting har hänt den senaste månaden ;) Nej det går inte. Någon ordning och reda måste det vara.

Förhoppningsvis följer det lite sammanfattande blogginlägg under kvällen så att jag sen kan blogga som en tok från mobilen under juli. Man vill ju inte glömma något spännande som kanske kommer att hända :)

Först ut, sammankomst OCH 10-årig bröllopsdag! Men mer om det i helgen :) Först har vi ju juni månad att sammanfatta :)

Over and…no wait…to be continued!

Bjuder på ännu en vacker solnedgång från balkongen!

1 kommentar:

Kevin Gilmore sa...

Hey, she still lives! Yes, a blog update!

Glad you're feeling better and I hope that trend continues for you.

Enjoy your summer!

Nice photo too by the way..