2014-07-07

Vi fick precis det vi behövde!

Sammankomsten är redan över. Den var som vanligt fantastiskt och fylld med  mat i rätt tid. Nu ska vi blicka framåt och se oss själva i den nya världen. Tänka på det ofta och göra det verkligt för oss. Verkligen uppmuntrande! Som jag längtar!! Vi fick också många gåvor som vi kan njuta av hemma!

Bilden visar de 71 nya bröder och systrar som döptes.

P.g.a tillökning i veckan kunde några inte komma men Jack och Noa var duktiga och hängde med på egen hand. Dem är ju trots allt storebröder :)

På fredagen var det vår bröllopsdag och den firade vi på tu man hand på italiensk restaurang.

Det var ju inte dumt att få en sån fin start på denna 10-åriga bröllopsdag och att få vara bland vänner och få ett så fint andligt program serverat.

Avslutningen på dagen var ju inte heller så dum. Skönt att kunna sitta ute och njuta länge av god mat och fint sällskap.

Vädret var förresten kanon alla dagarna! Tänk att vi har fått en sådan varm sommar här i Sverige!

Tiden gick alltför fort och bland över 10 000 är det inte lätt att hitta gamla vänner men några hann vi träffa och det är alltid en höjdpunkt. Malmö Arena svalde lätt detta stora antal och jag tycker det är häftigt hur bra samarbetet funkar mellan arenan och samordningskommittén men också hur alla ca 10 500 sköter sig. I och för sig är det självklart för mig och många andra.
Men det blir så väldigt uppenbart för alla när vi samlas i så stora skaror. Ett gott vittnesbörd helt klart!

Det finns mycket att säga om helgen men vi sammanfattar med att säga att det var den bästa sammankomsten hittills. Som vanligt :) Anledningen är att vi alltid får det vi behöver just nu.


På söndagen var vi ute på restaurang med några vänner från Växjö. Mycket trevligt och mycket god mat. Italienskt igen :) Tror det får bli en tur till Italien igen...

Vi avslutade med glass från Yogiboost! Mums!

                     Over and out!


(fler bilder, eller andra bilder kanske kommer längre fram. lite hastigt bloggande så här på semestern)

Copyright Marielle gäller på alla bilderna!
 

Inga kommentarer: