2011-11-01

Ny tid och nya favoriter...

Ny månad idag och det gråa vädret och de fallande löven vittnar om att det är november som har kommit. Den värsta månaden enligt mig, just på grund av att alla vackra färger försvinner, det gråa vädret och den råa luften infinner sig. Och det är väldigt långt till våren... Till min förvåning var det väldigt varmt idag när jag lämnade huset på morgonen. 12 plus grader klockan halv åtta. Luften kändes nästa ljummen. Trevlig överraskning! Och om inte alla löven hinner falla så kanske jag hinner med en tur till bokskogen med kameran. Väntar bara på lite sol... Under tiden nöjer jag mig med dimmiga kvällar!

Leksakerna åkte fram...
Fick en trevlig överraskning idag när jag satt och tragglade med bokslutet på jobbet (nej tyvärr inte löneförhöjning). Men min kompis (från Tingsryd) ringde och ville hitta på något. Så hon tog lilla dottern och åkte till Växjö. Vi köpte hem lite thai mat och sen blev det massa lek, dans och bildvisning hemma hos oss. Skojigt så här i början på veckan!

Min telefon är tillbaka i min hand efter service på verkstad. Men är den lagad? Det är ny programvara vilket är positivt. Den startar inte om hela tiden (ännu) och jag hör den jag pratar med (än så länge). Men alla andra problemen?! Den vill inte ladda, om jag inte startar om telefonen först och ljudet försvinner ibland (notifieringar på sms och liknande) och batteritiden ska vi inte tala om. Hmm... Vill jag skicka iväg den nästan två veckor till och kanske inte få den lagad ändå? Eller ska jag stå ut med detta i 14 månader till? Eller kanske bara gå in och klaga och se om dem erbjuder någon annan lösning? Jag får fundera lite till, men det lutar åt det sista. Skönt i alla fall att ha min lilla mini tillbaka :) :) :) även om den är ett måndagsexemplar.

I söndags var det officiellt vintertid igen. Alltså dags att fylla på värmeljus-förrådet. En tur till Ikea för lite vanilj ljus kanske?!

Coldplay släppte en ny skiva förra veckan, Mylo Xyloto. Och jag fick del av denna tack vare en väldigt god vän! Den finns nämligen inte på Spotify än. En av favoriterna är #5 - Us against the world (spelas just nu) #11 Up in flames är också mycket bra. Skivan kräver några lyssningar för att man riktigt ska fastna för den. Det är det värt! 139:-  på cdon för tillfället. Det är det också värt! Bjuder på Jonathans favorit här, Paradise:


Full rulle idag. Mörkt ute och ingen energi kvar. Och än är dagen inte slut. Bäst jag sover lite.

Over and out!

1 kommentar:

Anonym sa...

Tycker som Jonathan "Mycket bra"
Lärt mig lyssna på cold play när min yngste son bodde hemma.