2012-01-17

Hockeytacklingar och bröllop

Vi bor i ett ganska lugnt område med en del småbarnsfamiljer. En och annan fest håller en vaken några nätter per år, men annars är det mest barnrop och fotbolls studsar som hörs. Nyårsafton är även den ganska lugn när det gäller fester. Däremot är det rätt mycket fyrverkerier och det är omöjligt att missa... Passade på att testa kameran som vanligt. Annars var det en vanlig lugn hemmakväll i det här hushållet.


Hälsan är tyvärr inte den bästa och jag är mycket tröttare än vanligt. Det som livar upp vardagen och gör en lite gladare är att umgås med vänner.

Vi blev faktiskt hembjudna 3 gånger på samma vecka. Det gjorde oss väldigt glada!!

Det var trevligt umgänge, god mat och spännande konversationer. Helt klart vad vi behövde!! Fick förresten äta mat direkt från en sten. Hmm...det var ingen bra förklaring... Men gott var det! Och roligt...älskar plock mat!

Vi kunde bara två av gångerna, för den tredje inbjudan kom när vi var hos Jonathans föräldrar i Halland. Vi var där över en helg och det blev bild och filmvisning mest hela helgen. Vi hade båda varit ute och rest på var sitt håll. Egypten vs Thailand. Man fick allt lite längtan tillbaka. Som om man inte hade det innan?! ;) Men vi hann även med en hockeymatch och en liten överraskning. Sen är det alltid trevliga kvällar med god mat när vi är där.

Att gå på hockey är roligt och extra roligt är det så klart om laget man hejar på vinner. Så blev det. Rögle vann med 3-1 mot Västerås. En värdig vinst, för dem spelade helt klart bättre. Det kan jag säga med rent samvete även om jag är lite lite partisk. Vi fick se den renoverade hallen för första gången, Lindab Arena. Men vi har annars varit där många gånger, t.ex. när Rögle gick upp i Elitserien. Denna gången skaffade vi oss sittplatser. Förutom att man fick nackspärr så var dem faktiskt ganska bra. Vill man inte ge en förmögenhet så får man ta att det är lite avsides platser. Men jag tycker vi såg rätt bra. Och nu var det ju faktiskt så att platsen jag satt på innebar att jag fick gå hem med ett helt nytt fint bordshockeyspel (!) som vi har velat ha länge!! Det gillar vi!

Jag lyckades få lite bilder och videoklipp oxå. Så jag är nöjd. Men hjälp vad svårt det är att få ett mål med på bild/video. Dem ger ju inte direkt någon förvarning. Överraskningsmomenten är något mer effektiva. Jag lyckades dock få 2-1 målet på video, men någon (läs Jonathan) hoppar ju upp och viftar så ja, det är inte mycket man hinner se ;) När jag går igenom mina klipp ser jag att jag och min kamera blev knockad ganska många gånger av en som levde sig in väldigt mycket (återigen läs Jonathan). Det var också väldigt roligt att Jonathans föräldrar följde med. Det var nämligen första gången dem var på hockey. På tiden tyckte vi! Och så ett extra plus i kanten för dem goda popcornen...

I lördags var vi på bröllop. Vår vän Annette gifte sig med sin norrman. Vacker var hon med en härlig bukett som fina Pernille hade gjort. Trevligt bröllop och roligt hade vi på kvällen med våra vänner. En otroligt vacker tårta serverades och sen blev det crazy dans av mina kära vänner. Själv kunde jag inte delta på grund av några dagars fruktansvärd ryggvärk. Mycket synd, för vi hade så roligt när vi dansade på förra bröllopet. Men jag fick leka lite med kameran istället. Och det är ju aldrig fel ;)

Bara halva januari har gått och redan har mycket hänt. Hur ska denna månaden sluta?

Over and out!

Videoklipp från matchen...redigerad version kommer senare...

Inga kommentarer: