2012-02-18

Vad händer?

Ibland händer inget speciellt. Dagarna går. Mer snö kommer. Jag fotograferar snön. Hyrfilmerna från Lovefilm dimper ner i brevlådan. Vårnyheter i klädbutikerna kommer trots att det är full vinter utanför. Rabatt kupongerna på H&M går ut innan man hinner shoppa. Telefonen kommer tillbaka från den andra reparationen. Rätt (?!) låt går vidare i Melodifestivalen. Nyaste listan Spotify går på repeat. Man åker på någon form av virus. Spelar mot någon som fuskar i HwF. Ja, livet rullar på helt enkelt. 


Vad är då värt att nämna lite mer? 


Min kompis kom med sin dotter och hälsade på. Det livade upp lite. Alla nallarna och leksaksbilarna åkte fram. Fick dessutom en fin hjärtformad blomma i en häftig kruka. Efter en mysig brunch med nybakta scones åkte vi till Grand Samarkand för att shoppa lite och sen äta en god lunch buffé. Sen dammade vi av mikrofonerna och sjöng lite Abba Singstar. Det är värt att nämnas...


Att jag nu är riktigt risig, har ont överallt och har feber och missade en rolig kväll med vänner. Det är inte värt att nämna... Så vi rundar väl av här då! :)


Och det gör vi med lite bilder (Marielles) och musik (Róbert & Sándor) från syskonen Tóth-Égetö.


Over and out!


Inga kommentarer: