2014-03-18

Time for a change!

Behöver en nystart!

Jag vill verkligen komma igång och blogga igen. Jag behöver rutiner och jag behöver också få ner tankar och bilder. Att vara sjuk, att inte ha ett jobb, att kämpa varje dag med olika hinder är inte lätt och då behövs en fast punkt. Jag har andra fasta punkter som håller mig ovanför vattenytan, men jag känner ändå att jag behöver något mer. Jag hoppas att min blogg kan bli något som känns roligt och lätt men som ändå fyller en viktigt funktion i min vardag. Senaste tiden har varit tuff och jag orkar inte ens små och roliga saker. Hoppas att det kan vända nu när våren kommer!

Börjar med att designa om sidan. Den har ju sett ut så här ganska länge och jag vill ha något nytt och ljust. Skapade ju en blogg till i ett försök att göra det lite lättare där. Men det är ju Alldeles alldeles lagom som är min blogg :) det är här jag vill vara.

Så om ni vill, häng med på min resa mot nya tider :)

Over and out!
Vår fantastiska utsikt en vacker vinterkväll - hejdå vintern!

2 kommentarer:

Kevin Gilmore sa...

Good for you! Sometimes when you get out of the routine of blogging it can be difficult to find your way back. Get there with baby steps and maybe a little more frequency. You'll soon remember why it was that started your blog in the first place.

Welcome back!

Marielle sa...

Thank you! I've made a few tries lately and it hasn't worked... But I think with the new design it feels a little more fun to go here :) i'll try to keep it simple!