2012-06-16

Då glömmer jag världen runt omkring mig

Det här med att blogga är inte alltid helt lätt. Det finns oftast mycket att skriva om. Men vad ska få vara med och hur detaljerad ska man vara. Ibland finns det tvärtom inte alls mycket att skriva om...men man vill. På senaste tiden har det funnits mycket men jag har dragit ut på det. Så till slut är det så mycket att skriva om så jag vet inte vart jag ska börja. Som nu. Så istället för att skriva om allt som har hänt sitter jag här och skriver om skrivandet ;) Det är roligt att dela med sig. Men mest är det ju roligt för mig att se tillbaka på vad som har hänt. Speciellt jag som har så dåligt minne ;)

När jag tittade igenom bilder från förrförra helgen fastnade jag för lilla brorsdottern som tvättar sin lilla docka. Kom då att tänka på barnvisan Goddag min fru. Jag tänker tillbaka på när jag var liten och satt i kökssoffan och lyssnade på kassettband med massor med underbara barnvisor. Åh, det är stunder som jag saknar. Undra om jag kan hitta det bandet. Och en bandspelare att spela upp det på ;) 

Jag har varit i Globen för första gången och det var så klart en upplevelse. Besviken att vädret var så uselt. Hade sett fram emot att ta fantastiska bilder. Men iskall blåst och isande regn fick oss att springa in så fort vi kunde. Inte utan att jag hann ta några bilder med mobilen i farten då så klart. Och på kvällen plågade jag mig i blåsten för att få några med stora kameran också. Kan liksom inte låta bli. Men det viktigaste var ändå att få vara med om detta. Att tillsammans med 11 048 personer på plats få lyssna till ett fantastiskt tal.


Studentveckan börjar gå mot sitt slut. Vi hann med 2 avslutningar. Fina tjejer och trevliga kvällar. Grattis till dem och alla andra som vi inte hann med! Kul att det kunde bli så fint väder :)

Suck...2 veckor och jag har redan glömt det mesta som har hänt. Fotografera. Blogga. Förutom att det är roligt så är det faktiskt rätt bra också... Och fotograferat, det har jag gjort!

Min nya telefon lever verkligen upp till mina förväntningar/önskningar. Förutom att den faktiskt fungerar (!!) så lever den verkligen upp till namnet smartphone. Jag är helnöjd! Och kameran...åh så bra. Visst har den begränsningar, det är ju trots allt en telefon. Men jag är helnöjd och det är jätteroligt att alltid ha en kamera med sig. En kamera som faktiskt levererar.


Igår efter ett läkarbesök som var lite tufft behövde jag lite lugn och ro efter. Så jag strosade runt i parken vid sjön. Förbi alla ankorna och vidare till sjön. En sån vacker dag. Det var längesen jag var där och det var verkligen ljuvligt. Precis vad jag behövde och all den vackra naturen fick mig att slappna av. Då kom min telefon till nytta. För när jag fotar då glömmer jag världen runt omkring mig för en stund.


Over and out!


Inga kommentarer: