2012-07-01

Regnet det bara öser ner

Den svenska sommaren är i full gång. Men jag tycker nog att den är lite väl svensk. Hade föredragit något mindre blött och något lite varmare. Bara lite. De senaste dagarna har vi lyxat till det med 20 grader och endast regn varannan dag. Mycket bättre än 12 grader och regn varje dag. :) Se, jag är inte så kräsen... Och senaste åskvädret var riktigt coolt då det skådades från första parkett i uterummet med regnet smattrandes på taket. Mysigt!

För en vecka sen ungefär tillbringade vi också några regniga timmar där ute med kompisar. Först bakade vi pizza. Sen spelade vi Canasta. Ett mycket roligt kortspel. Vi kan inte spela det så ofta då man behöver vara 4 st. Och så kan det ta några timmar att spela också. Och det är ju inte alltid man sitter på ett tåg mellan Balaton och Budapest och har en hel massa tid på sig. Hur som helst så lärde vi Jonas och Elin hur det går till. Och Elin snappade upp det mycket bra...för vi vann! :) Japp! Det måste betonas tydligt här. TJEJERNA VANN!! Man spelar alltså i lag. Reglerna håller vi alltid på att glömma och poäng har vi uppskrivet på en väldigt liten lapp som lätt försvinner. Tänkte att jag skulle skriva ner det där ordentligt någon gång. Kanske här?! Men det är en hel massa regler. Vem kom på allt?

Instagram har jag nyligen upptäckt. Som många andra. Jag gillar effekterna som ger bilderna det lilla extra. Och när mina vänner "gillar" mina bilder! :) Lite skoj om man är foto tokig som jag. Men jag försöker behärska mig ;) Några av dem bilderna finns här. En annan app jag gillar är PicsArt. Mest för att man kan göra snygga collage. Men det finns även lite andra coola effekter.

Måste säga att vi har underbara vänner. Vi blir hembjudna och vi har bjudit hem. Så trevligt! Det ger väldigt mycket glädje och man lär känna dem så mycket bättre än bara genom att säga hej på mötena. Och så är det ju roligt att se hur andra bor... ;)

Vi har äntligen tagit tag i rensningen här hemma. Det blev 3 lass till tippen. Men ändå finns det massor kvar. Tydligen kan två personer samla på sig väldigt mycket. Uppföljning kommer...

Instagram & PicsArt
Instagram och PicsArt
Tänkte göra lite förstoringar och hänga upp här hemmet. Har då kollat igenom bilder för ett år tillbaka. Många bilder. Det är under detta året som jag har haft min systemkamera. Det som var roligt  att se att jag faktiskt har gjort framsteg. Det jag nu tycker är självklart var inte så självklart innan. Men jag har fortfarande mycket att lära. Det är ju roligt dock :) Ska bli roligt att få njuta av lite semesterbilder och vacker natur på väggarna!

Drömmer lite om nya objektiv och lyssnar på regnet som öser ner. Over and out!

2 kommentarer:

Pixelsara sa...

Måste bara tipsa om Camera+.
Man kan inte dela bilder på samma sätt som Instagram men när det gäller att redigera bilder så slår det Instagram med hästlängder.

Kram

Marielle sa...

Tack!! :) Ska kolla in det! Är faktiskt mest intresserad av att redigera bilderna, inte dela...även om det oxå kan vara kul.

Kram!