2012-07-25

Förberedelser och utrotning...

En minitur till Karlskrona blev det förra lördagen med Jack aka Snackis som sällskap. En väldigt trevlig dag med många vänner som vi fick återse. Men nästa gång vill vi rå lite extra om familjen!!! Snart hoppas vi...


Ett getingbo precis vid uterummet är inte helt optimalt. Så Jonathan ringde några samtal och så kom en trevlig kille i blått med nät hatt och sprutade något i boet.

Några dagar efter detta kunde man hitta lite getingar på marken. Ytterligare några dagar senare fanns inte ett spår av varken getingar eller något bo. Tada! Dem där Anticimex kan man lita på.

Jonathans första dag på semestern målade vi staketet. Kanske inte det roligaste man kan göra, men det var fint väder så helt dumt var det inte.

Många åkte till havet den dagen så lite avis var man allt. Fast rätt skönt ändå när man ser resultatet. Och grannarna är nog rätt nöjda också...

Tvättmaskinen på högvarv, skjortor i mängder, strykbrädor, öppen resväska, kläder överallt, listor som ska bockas av, klädprovning, en släng av panik. Jo, det är dags att packa inför helgen!


Men först tar vi en paus i allt detta och åker till havet. Lite solbränna ingår väl också i förberedelserna?

För fler bilder från Sandviken klicka här!

Over and out!

2 kommentarer:

Kevin sa...

Two really nice posts my friend! I'm happy for you! I love your blog!

Marielle sa...

Thank you so so much!!! :)