2012-08-01

Så mycket bättre...

För lite mer än ett år sen fick jag hem min första systemkamera. Då var jag glad. Så snabbt jag kunde var jag ute i trädgården för test fotografering. Jag lär mig nya saker hela tiden. Och jag gör det jag gillar bäst, jag testar mig fram. Jag har bläddrat lite i instruktionsboken som innehåller en del bra tips. Men det slutar alltid med att jag stänger den och går på känsla. En dag kanske jag vet vad jag sysslar med... Här är en av de första bilderna jag tog. Men den vackra skapelsen kan väl inte riktigt jag ta åt mig äran för...


I helgen var vi på en alldeles alldeles underbar sammankomst. Det är alltid höjdpunkten under året. Och varje år säger man att det var den bästa. Något undantag i år? Verkligen inte. Det var helt klart den bästa någonsin. Inte dåligt att hela tiden överträffa föregående år. Det är inte många som klarar det. Se bara på alla dåliga uppföljare i filmvärlden.

Vi samåkte med mina föräldrar vilket var trevligt. Och så sparar man en slant också. Med oss på vägen upp var min kära moster också. Jätteroligt att hon följde med! Och lite roligt var det att se mamma förvandlas till en bubblande syster ;) ...det är väl något speciellt med syskon och kanske lite extra med systrar. Jag har ju bara bröder, men vi kan bubbla rätt rejält vi också... :)


Det var förresten en annan höjdpunkt. Att få vara med mina syskon och syskonbarn. Vi träffas ju tyvärr inte så ofta. Men oftare ska det bli. Jag hoppas att mina underbara syskonbarn kan komma och hälsa på snart också. Så föräldrarna får rå om varann lite!Temat för helgen var "Skydda ditt hjärta". Något som verkligen känns aktuellt. Otroligt vad många sidor i livet detta passar in på. Verkligen intressant, uppbyggande och fyllt med kärlek. Jag vill höra alltihop igen!!


Tyvärr är det så att vi alla har något jobbigt att kämpa med just nu. Hälsan, saknad, ork. Det är tråkigt att se och jag önskar att jag räckte till för alla. Det gäller verkligen att hålla ut nu. Hjälpa varandra och ta till oss av den fina undervisningen vi får. Det finns inget annat som någon kan erbjuda som kommer ge bestående lycka.

Så blicka framåt, det kommer bli så mycket bättre än vi någonsin kan föreställa oss...

4 kommentarer:

Kevin sa...

I really appreciate your words of wisdom at the end of this piece. Nicely said!

Pixelsara sa...

Sista bilden är ju underbar, med den lilla killen som lagt sig ner på röda mattan :-)

Marielle sa...

Haha, tack Sara. Ja, det är en rätt skön kille :)

Marielle sa...

Thank you Kevin! Glad you like it :)