2011-07-21

Roadtrip del 1

Då var det äntligen dags. Att resa runt och inte veta riktigt när vi ska hem. Hälsa på vänner, träffa nya och se olika platser. Spännande! Första stoppet (det mest planerade) var:


Strängnäs


Årets höjdpunkt för mig är sommar-sammankomsten. 3 dagar med det bästa och allt vi behöver. Vänner överallt och man blir glad och uppbyggd. Resan dit gick bra och boendet blev kanon. Fint väder och härliga kvällar vid hamnen. Visst blir man trött, men det är så värt det!!!



Stockholm


Laddar om batterierna på måndagen hemma hos brorsan med familj. Myser med barnen på morgonen :) leker (bygger lego - jippie) och blir sen ompysslade med supergod mat och film på kvällen...


Vi hann även med lite shopping i city, det roligaste var när Shamim dök på oss. Rolig överrasking! Sen blev det middag vid vattnet, Kulturhuset och Konserthuset, paddla, leka och ta kort så klart ;) härliga dagar!!





On the road serien fick en ny uppföljare genom min sommarmix. Skican har spelats hela resan. En favorit är Set fire to the rain med Adele. Den bjuder vi på här...

Over and out!

Inga kommentarer: