2012-08-25

3 dagar, 3 grabbar, del 2 - Lekparken


En av fasters dolda talanger? Njae...
Jonathan och Jack i duell i Guitar Hero
Eftersom det var sista lov veckan bestämde vi oss för att ha fredag alla dagar. Shh, berätta inte för mamma och pappa! ;) ...så det blev alltså tacos, chips och Guitar hero första kvällen. Blandat med lite bordshockey och Uno. Det var uppskattat! Speciellt eftersom Jonathan var hemma igen och kunde leka med dem! "Jag vill möta honom i Guitar hero", ropade dem en efter en. När dem sen fick veta att jag inte spelat på evigheter och knappt kom ihåg hur man gör blev jag snabbt nummer ett som motståndare. Lätt att vinna över tänkte dem ;) ...men ack så blev det inte. Dolda talanger besitter faster. 

Utflykten dag två fick bli lite mindre. Så vi gick till en mycket fin lekpark som finns här i närheten. Där fanns det vinbärs- buskar, hängmatta, kor och hästar (njae inte levande), och saker att klättra och hänga i. En och annan blomma för mig att fota. Och en mycket cool gunga! Det var också en hit. Till och med jag var uppe på ett sånt där djur och klättrade. Ja, jag skulle ju kunna vara vigare. Men jag kom upp. Och till min stora förtjusning även ner. På vägen plockades det glatt blommor till mamma och så diskuterades det vad dem skulle göra om dem vann 50 miljoner. Lego och ett hus till bröderna fanns med på listan. När jag sa att blommorna inte skulle överleva tills dem kom hem och att dem fick plocka nya senare istället gav dem blommorna till mig istället. Man tackar!! :)
En härlig dag blev det, som blandat med lite lek bland stenarna (otroligt populärt) och lite frisbee kastning (rakt i magen, jo tack), sen avslutades med möte, följt av kinder ägg till kvällsmat. Är det fredag så är det ;)

 To be continued...

4 kommentarer:

Kevin sa...

Haha...this is really fun to read even if Google Translate messes it up. I get it!

Great photos as always!

Pixelsara sa...

Det ser verkligen ut som ni hade det trevligt :)
Grabbarna grus var mycket nöjda när de kom hem :D
Hoppas ni har hämtat er från 3-barns chocken nu ;-)

Marielle sa...

Thanks Kevin, glad you like it!! Yeah...google is far from perfect, but you get the basics :)

Thanks a lot!! :)

Marielle sa...

Ja, det var riktigt lyckat måste jag säga! Kul att dem var nöjda :) Haha...jo, jag börjar återhämta mig. Men en weekend i K-ona hade inte varit helt fel *blink blink* :)