2012-08-26

3 dagar, 3 grabbar, del 3 - Finns i sjön
 Solen skiner och det är riktigt varmt. Ja, så var det faktiskt en onsdag för inte så länge sen. Men det passade perfekt, för den dagens utflykt skulle bära av till sjön. Så efter lite skuttande mellan stenarna (medan faster fixade i ordning allt praktiskt) så traskade vi iväg. Och vi gick och gick och gick och gick... Jo, det kändes allt lite drygt. Men vi stannade till och åt lite vildhallon. Plockade kottar. Provade solhattar. Drack lite vatten. Och gick. Sen kom det en häst med en vagn fullastad med barn och körde förbi. Och vi gick. Sen kom vi faktiskt fram. Och när jag senare kollade kartan var det faktiskt inte så långt. Men 4 par korta ben mitt i sommarvärmen har inte så mycket att komma med. Men belöningen var stor. Inte minst för Eli. Vilken liten fisk...Dem andra sprang runt vid kanten och tyckte det var kallt. Eli doppade sig direkt. Och sen igen. Och igen. Dem andra gick ner på knä och plaskade lite. Men efter mycket om och aaaaaaaaah och trugande från Eli så var dem alla doppade. Själv hade jag inga badkläder med mig. Trodde inte det var så varmt ute. Men jag hade nog fegat ur ändå. Lite kallt i vattnet ;) Däremot så visste jag alltid var jag kunde hitta barnen. Barnen finns i sjön. Och på den vägen var det. Vi njöt av solen i gräset och spelade lite kort. Kan ni gissa vad vi spelade? Finns i sjön så klart ;)

På kvällen var det leverans av barnen till mamma och pappa, som sen skickades dem vidare på torsdagen. Vi fick god middag. Och sen spelade vi schack och kollade på Allsång. Sen åkte vi hem. Utan last. Då blev det helt plötsligt väldigt tomt. Och tyst. 


Men jag har ju bilderna, fulla med minnen :)

Over and out!

(eventuellt kommer det en video...stay tuned)

1 kommentar:

Kevin sa...

Cute! They will always remember these few days they spent with you. What a nice thing to be able to do. I'm glad it worked out so well for everyone!

I for one vote 'yes' for a video! ;-)