2012-12-13

Another day in paradise...

Våra dagar har varit ungefär likadana under veckan. Vi går upp vid sju tiden och njuter av utsikten och tar det lite lugnt innan frukosten som börjar vid åtta. 

Jonathan har varit ute och joggat på stranden några gånger, som han sen avslutar i poolen. Låter väldigt skönt! Men igår så tog vi båda en simtur i poolen som morgon motion. Härligt! 

När det är fint väder solar vi på stranden eller vid poolen.

Annars är det väldigt skönt att ligga i hängmattan. Den har blivit vår favorit och där turas vi om att ligga ganska ofta... 

En hängmatta från Mexico står väldigt högt upp på shoppinglistan!!

Några meter bort vid klipporna i havet kan man gå i vattnet och hamna i ett akvarium. Underbart!

Visst finns det säkert otroligt mycket mer att se om vi skulle snorkla på något annat ställe. Men det är jätte härligt att kunna få se så mycket utan större ansträngning.

Kolla in leendet på den gula fisken :)

Vi har fortsatt att somna tidigt för vi är väldigt trötta. Men att få en tidig start är mycket värt här. Det är så varmt och skönt. Himlen är vacker på många olika sätt varje morgon. Och eftersom solen går ner tidigt är det skönt att utnyttja varje ljus minut. Här är helt underbart och jag älskar verkligen denna värmen!!


Jag är på jakt efter riktigt god tacos men har än så länge inte hittat något bra. Men grym guacamole gör dem här! Mums mums, helt underbar!!

En kväll var vi faktiskt uppe lite längre (till nio!!!) och gick runt i dem upplysta kvarteren. Mysigt! På vägen hem hittade vi massor med mysiga restauranger som vi får försöka hitta tillbaka till!Dagarna går alldeles för fort. Egentligen ska vi åka redan på fredag. Men vi har ju redan blivit snuvade på en dag när flyget blev inställt. Och en dag var det dåligt väder. Det är ju 2 dagar!! Så vi tycker faktiskt att vi ska få stanna två dagar till. Eller hur?

Okej, då gör vi det! Ny resplan: Mexico City på söndag!

Over and out!

2 kommentarer:

Pixelsara sa...

Alltså, jag vågar knappt surfa in på din blogg.
Dregel, dregel säger jag!!
Mexico verkar väldigt trevligt och alla vi känner som har varit där har varit mycket nöjda.
Låter ni som har fått en skön vecka.
Förstår att det kan behövas nu när ni ska tampas med Robert i 2 veckor ;-)

Kram

Marielle sa...

Haha...ja det är inte lätt. Och mer blir det ;)

Men om det är till någon tröst så är vi nu utan havsutsikt och något svalare...

Ska hälsa Robert! Härligt att vara med honom :)

Kram på er!